Verrassing!

 

Het was september 2014, ik zat te lezen en opeens zag ik reclame van srprs.me: “you’ll go wherever you’re meant to go” en “de bestemming is een verrassing, de vakantie die maak jij”. Ik was nieuwsgierig en dacht: “zou ik dat durven?”. Ik ben namelijk een behoorlijke control freak. Daarnaast vind ik het juist leuk om een bestemming te kiezen, uit te pluizen wat er te doen is, welke restaurantjes we moeten proberen en meer van dat. Toch deed het iets met me. Wat kon me gebeuren? Ik stuurde een vriendin de link en het berichtje: “zou jij dat durven?” waarop niet veel later terug kwam: “ja hoor, met jou?” en nog diezelfde week boekten we een drie daagse citytrip met vertrekdatum begin januari. Het jaar 2015 goed beginnen dus!

srprs
Spanning

Er volgde een onwennige tijd. Niets te lezen, niets voor te bereiden, vele gokjes en theorieën over waar we naar toe zouden gaan. Door een bericht op Facebook wisten velen dat we dit gingen doen en werd er volop gespeculeerd en meegeleefd.

Een week voor de vertrekdatum kregen we een krascode die je volgens de spelregels pas mag openen op het vliegveld. Daar hebben we ons keurig aan gehouden. Als we dan toch zoiets doen, dan ook ‘all the way’. Bij de kaart zat een briefje: “zorg dat jullie rond 11.00 uur op Schiphol zijn. Op jullie bestemming is het tussen de 5 en 10 graden. Have fun!”

Vanuit Limburg is het in de ochtend naar Schiphol rijden al een hele tour maar we hadden mazzel. Vroeg vertrek en weinig files maakten dat we ruim op tijd waren.  Toen was hét moment aangebroken. We krasten de code open, voerden die in (we hadden daarvoor per e-mail een link ontvangen) en dan duurt het een paar seconden (die minuten lijken) en zagen we: Venetië, Italie!

Hysterisch filmpje

We hebben dat moment gefilmd. Twee 40+ vrouwen, als kinderen in de Sinterklaastijd. Lichtelijk hysterisch maar puur. Het was zó spannend. Daarna volgde een e-mail met alle informatie over vlucht en hotel en kon onze citytrip beginnen! Al was die eigenlijk al begonnen bij het boeken…..

Zou jij het durven? Boeken via srprs.me?

8 reacties

  1. En ja, vandaag geboekt, samen met Inge. Wij moeten wel nog 4 maanden wachten…… Zo leuk om dit te doen! We hebben wel aangegeven dat we niet naar Duitsland willen, de rest maakt ons niks uit.

    1. Waarom niet Tikva? Gewoon voor een keer? Echt wel leuk om het eens uit handen te geven en vooral ook best moeilijk. Voor mij tenminste. Ben nu paar dagen Stockholm (meivakantie) aan het plannen. Weer gewoon lekker zelf en alles vooraf uitzoeken. Heel vertrouwd haha.

  2. Heerlijk!
    Vorig jaar in oktober met mijn beste vriendin naar Madrid gevlogen, citytrip via srprs.me! Topvakantietje!
    Dit jaar vliegen we met het gezin (twee jonge dochters) en gisteren kregen we een telefoontje van srprs.me, of het ons leuk zou lijken als ze ook een activiteit zouden regelen voor ons. Euh, ja, natuurlijk, denk ik, nu ja, doe maar! Dát vind ik pas spannend :-p Heel erg benieuwd dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.