Autostadt Wolfsburg: interessant en leuk!

Met Pinksteren bezochten we twee dagen Autostadt Wolfsburg. Hoe het daar was? Super! Ik kan er een blog over schrijven, maar eerlijk is eerlijk: wij kwamen op dat idee door blogger Suzanne van Kidseropuit.nl Haar waarschuwing in de inleiding: “Wees gewaarschuwd: na het lezen van dit blog wil jij er ook heen!” klopte… Durf jij het aan haar verhaal te lezen? Klik hier!

Borntotravel auto
Borntotravel auto

Ik heb aan het blog van Suzanne weinig toe te voegen. Een bezoek aan Autostadt Wolfsburg is een super uitje voor jong en oud. Ook voor meisjes! Je hoeft echt geen op en top autoliefhebber te zijn om hier een leuke tijd te hebben. Het is een combinatie van een bedrijfsbezoek, museum en attractiepark. En nog betaalbaar ook. De verhouding prijs-kwaliteit is dik in orde.

Virtueel een rally rijden
Virtueel een rally rijden

Wij sliepen, anders dan Suzanne, in hotel ‘Innside by Meliá Wolfsburg’, gelegen op twee minuten rijden van Autostadt. Geboekt via Booking.com als aanbieding van de dag. Dan slaap je vaak voor een zeer interessante prijs in een hotel waar je anders niet eens naar zou kijken. Ik heb het al een paar keer zo gedaan en het bevalt goed!

Porsche
In een Porsche zitten bevalt goed!

En? Nu ook plannen om naar Autostadt te gaan? Niet twijfelen, doen! Je krijgt er geen spijt van!

3 reacties

    1. Zeker weten. We hebben jullie blog gewoon gevolgd en dat pakte fantastisch uit. Een eigen blog schrijven over dit weekend vond ik dan ook niets toevoegen en dus de link naar jullie. Nogmaals dank voor de tip, ook wij vinden het een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.