Actief gamen bij E-Village in Roggel

Op zoek naar een leuke middagactiviteit bij slecht weer?  Bezoek E-Village in Roggel, naast Recreatiepark / Camping de Leistert. Het is een actief gamecentrum waar kinderen én volwassenen sportief bewegen en gamen. Maar let op! Je wordt al snel ingemaakt door je eigen zoon of dochter…. Of gaat dat alleen bij mij zo?


Wat is er te doen?

Je kunt elkaar uitdagen op de nieuwste videogames zoals de XBOX 360, de Wii of Playstation. Ze hebben meer dan 80 games, altijd iets leuks te vinden dus. Daarnaast kun je er een potje tafelvoetbal spelen of darten, biljarten maar ook onze favoriet: de airhockey tafel is aanwezig. Dansspellen zijn bij de meiden en moeders favoriet (oké ik moet wel altijd even mijn schaamte aan de kant zetten) en de mannen en jongens zie ik steeds bij de racespellen: in de F1 auto, of op de motoren.  Bij ons laatste bezoek hebben we heel wat potjes Guitar Hero gespeeld en rustten we even uit bij de quiz- en kaartspellen. Virtueel natuurlijk.

Vanaf welke leeftijd?

Het is geschikt voor alle leeftijden, maar toch denk ik dat een jaar of zes wel het minimum is om echt alles leuk mee te kunnen doen. Natuurlijk heb je altijd uitzonderingen. Is jouw kabouter van 4 een echte gamer? Dan vindt hij/zij het vast ook een hele middag lang leuk.

Iets te vieren?

Als je iets te vieren hebt, kun je ook bij E-Village terecht! Naast verschillende arrangementen voor kinderfeestjes hebben ze ook arrangementen voor groepen met volwassenen inclusief eten. Doe bijvoorbeeld mee aan het Multimediale Moordspel. In teams van 5 à 6 “rechercheurs” ga je buiten op pad om met behulp van GPS en SMS een moordzaak op te lossen. Of wat dacht je van een ware gamecompetitie? Best leuk met familie, vrienden of collega’s!

IMG_3706

Wat kost het?

De entreeprijs bedraagt € 9,50 p.p. of € 10,50 p.p. incl. 2 consumpties. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar en volwassenen van 60 jaar en ouder betalen € 4,75. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Hiervoor kun je een middag en/of avond onbeperkt gamen op de nieuwste en vetste games.
Vaak zijn er speciale acties op hun website te vinden of hebben ze aanbiedingen via speciale korting sites.

IMG_3707

Meer informatie?

Kijk op www.e-villageroggel.nl  of bel: 0475-580638.

2 reacties

  1. En hoe zit dat met de drukte? Als er veel jeugd is, zijn er dan voldoende dingen en apparaten om iets op te doen of ontstaan er “wachtrijen”? Kan/mag iemand uren (!) hetzelfde spel blijven spelen? (Ik kan me de opkomst van de speelhallen nog goed herinneren maar ben er nooit fan van geweest.)

    1. Ja er is echt wel heel veel om te doen. Sommige dingen zijn wat langer bezet maar er zijn ook ouders die dan wel zeggen dat een ander kindje nu mag. Hoor daar eigenlijk nooit iemand over klagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.