Ja ik doe het!

Ik begin een blog over reizen…. Waarom? Gewoon omdat het al zo lang door mijn hoofd spookt. Ik schrijf graag, ik vind lezen over reizen heerlijk en bovenal: we reizen veel en al die avonturen wil ik vastleggen en delen. Met wie? Geen idee… Met iedereen die het leuk vindt mijn blog  te lezen. Reizigers én mensen die liever thuis blijven.

Uniek

Er zijn al heel veel reisblogs. Echt niets nieuws dus. Ik volg er meerdere, allemaal met heel veel plezier. Vaak herkenbaar, soms inspirerend maar altijd gewoon leuk om te lezen. Ieder heeft zijn eigen stijl en onderwerpen. Door de personen achter een blog wordt het toch steeds een ander verhaal. Hoe dan ook uniek.

Ik ben benieuwd naar wat je van mijn verhalen vindt, laat je het me weten?

Veel leesplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.