GoEuro Insider tips Stockholm

Twee jaar geleden schreef ik een blog over onze stedentrip naar Stockholm. Dat artikel nog eens teruglezen? Het kan hier. Onlangs kreeg ik de vraag van GoEuro om een paar van die tips ook te gebruiken voor een blog voor hun website. Omdat ik Stockholm echt een super leuke bestemming vind, ook met kinderen, wilde ik dat wel eens proberen. En hier zie je het resultaat: Go Euro – Stockholm. Een artikel met 12 insider tips voor Stockholm. Doe er je voordeel mee!

Overigens kende ik GoEuro niet. Het is een bijzonder reisplatform. Zij zeggen het mogelijk te maken om met één zoekopdracht de snelste, goedkoopste en beste reizen met de bus, trein en vliegtuig te vinden naar elke plaats in Europa…. Klinkt goed toch?

Neem eens een kijkje! www.GoEuro.nl

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.