Bestel nu een wereldse tas met korting!

Zoals ik een passie heb voor reizen, lezen over reizen en nu ook schrijven over reizen, zo heeft mijn collega Hanneke een passie voor tassen. Of beter nog: het maken van tassen (en aanverwante artikelen).

Ze begon met wat hobbywerk voor zichzelf. Dat werd, na nog wat extra cursussen en vooral de vele enthousiaste aanmoedigingen, uitgebreid met het werken in opdracht voor vrienden en collega’s. Nu is het de hoogste tijd voor de volgende stap: hallo wereld!

Tas
Stof en leer gecombineerd

Wereldkaart

Ik heb bij haar een organizer voor mijn reispapieren, een zakje voor spellen en twee tassen voor Nora besteld. Allemaal van stof met wereldkaartprint, want dat vinden wij natuurlijk extra leuk.

Leer, stof, of combinaties daarvan, het is allemaal mogelijk. Hanneke maakt kleine en grote tassen, etuis, tablethoezen en nog veel meer. Zeg maar hoe je het wilt hebben…maatwerk dus.

Zwemtas
Nora’s zwemtas

Bestellen met korting

Wil je ook een tas of iets anders laten maken door Hanneke? Dat kan. Aan haar website  hanndmade wordt nog flink gesleuteld, maar er staan al wat foto’s op en je vindt daar haar contactgegevens.

Afwerking
Ook de binnenkant is leuk!

Plaats je voor 11 november 2015 een bestelling en je vermeldt daarbij “Borntotravel.nl”, dan ontvang je ook nog eens 20% korting!

Leuk idee voor de feestdagen?

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *